2010. november 27., szombat

Fapados kalandjaink folytatódnak

Tíz nappal a 2010-es Európa-bajnokság startja előtt vagyunk, ami számunkra annyit jelent, hogy valamivel kevesebb, mint nyolc nap múlva indul eddigi életünk leghosszabb autós kalandja a messzi Északra.

A tavalyi kínai világbajnokság anyagilag annyira kizsigerelt mindnyájunkat, hogy nagyon sokáig az is kérdéses volt, egyáltalán el tudunk-e utazni Norvégiába/Dániába. Augusztusra érett meg bennünk az elhatározás, hogy az Olvasóink segítségét fogjuk kérni a célunk megvalósításához. Igazán meghatódva morzsoljuk a könnyeinket azóta is azon, hányan álltak mellénk, és támogattak mind anyagilag, mind pedig a szeretetükkel. Nem tudunk elégszer hálásak lenni ezért Nekik, Nektek, így, nagybetűsen!

Eddig sem a pazarlásainkról voltunk híresek, de ha lehet, most minden eddigihez képest is sokkal szorosabbra húztuk azt a bizonyos nadrágszíjat, és kockáztatunk egy kicsit, de hát így lesz csak igazán kaland a kaland.

Az idei Eb-nek stábunk három fővel vág neki, valamint egy sokak által már ismerős „külső segítséget” is magunk mellett tudhatunk a kontinensverseny teljes időtartama alatt. Az ő személye egyelőre burkolózzon titokba.

A csoportmeccsek és középdöntők vendéglátó városkáját, Lillehammert kétnapos autózással fogjuk megközelíteni, némi kompos utakkal megspékelve a német-dán, illetve a dán-svéd felségvizeken. Az egykori téli olimpiai helyszínen tíz nap vár ránk, majd egy - valamivel hosszabb - kompozással Larvik és Hirtshals között térünk át Dániába, ahol már csak az Európa-bajnokság csúcspontja áll előttünk.

Ami a handball.hu-t illeti, most is készülünk meglepetésekkel, újításokkal, melyekről előzetesen azt reméljük, mindenkinek elnyerik a tetszését. Amennyiben nem így lesz, a negatív kritikát a stábos e-mail címre várjuk! ;)))

A blogunkat a tavalyi vb-hez hasonló intenzitással igyekszünk ebben az évben is frissíteni. Ígérjük, lesznek visszatérő szereplők is, akikről már előzetesen sejtjük, hogy ezúttal sem fukarkodnak majd az őrültebbnél őrültebb momentumokkal. Kedves Olvasóinktól is várjuk a megvalósítandó ötleteket, Sanyesz már jelezte, hogy a kínai kígyópálinka kóstolás után most a rénszarvas husival kapcsolatban várja a tapasztalatainkat.

Legközelebb már a helyszínről szeretnénk jelentkezni, sok fényképpel az odafelé útról. Addig is, magunknak is egy kis ráhangolódásként, összegyűjtöttünk néhány fotót az elmúlt pár év terméséből.

Jó Eb-várakozást Mindenkinek, és készíteni a torkokat a szurkolásra, akár Norvégiában, akár a televízió képernyője előtt tervezitek ezt tenni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A handball.hu friss hírei