2012. december 7., péntek

Léböjt-kúra Karlócán

A szerdai napon semmi értékelhető nem történt velünk, a délelőttöt főzőcskézéssel töltöttük, majd a meccsek után már egy óra körül aludni tértünk (este 11 körül szoktunk hazaérni, úgyhogy elég hamar kipurcanunk).

A csütörtöki szünnapra egy kis kirándulást terveztünk, mégpedig az Újvidéktől kb. 10 km-re lévő Karlócára. Ez a kisváros a karlócai békeszerződésen (1699) kívül 36 borászatáról híres. Mi inkább ez utóbbi miatt céloztuk be a helyszínt. Rövid, 15 perces buszút után meg is érkeztünk, és a városnézés közben gyorsan megízleltük a bermetet, a borvidék jellegzetes desszertborát. Több borászatba is betértünk, az utolsó volt a legélvezetesebb, ahol ingyen borkóstolást kaptunk, cserébe a végén mindent meg kellett vennünk a szuvenír boltban.

Visszafelé már taxikkal jöttünk, ami nem került őrjítően sokba: a két taxi összesen 3.000 Ft-nyi buznyákba került a 10 km-es útra számítva. Este fél hét körül már itthon voltunk, mert a többi csoport eredményeit fel kellett vinnünk. Az éjszaka forralt bor főzésig és közös éneklésig fajult, majd valamikor éjjel 2 körül kerültünk ágyba.

Jó kis nap volt!!!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A handball.hu friss hírei