2012. december 17., hétfő

Szerbia visszavár

Péntek este eltaxiztunk a Milosav Konak étterembe, ahová az európai szövetség az összes sajtós kollégát meghívta. A nevével ellentétben a helyen nem volt konyak, de minden más, mi szem-szájnak ingere igen. Négyfogásos, kifogástalan ételsort kaptunk, és italokból sem volt hiány. Szuper volt a hangulat, mert összegyűltünk barátainkkal egy asztalhoz. Csatlakozott hozzánk német Sandra barátnőnk és lengyel Misi is, és ott volt Stilo és Béla is, német és norvég Björn, meg még sokan mások. Végre találkozhattunk személyesen is az EHF-es "főnökeinkkel", ők is nagyon aranyosak voltak. Éjfél körül feloszlott a banda, ekkor zúztunk haza, de otthon már nem volt nagy parti, mert megkíméltük Totyát, aki másnap reggel 6-kor (!) visszabuszozott Budapestre (!), hogy Ákos lemezbemutató koncertjén (2084) részt vegyen.

Másnap ugye meccsnap volt, tehát sok érdekeset nem tudok elmondani. Vagyis azért mégis: a csarnokból kilépve fogtunk egy taxit, akinél egy sarok után már 900 dináron állt a taxióra. Ez azért is volt érdekes, mert a teljes útra 400-500 dinárt szoktak felszámolni. Azonnal mondtuk neki, hogy álljon meg, mert nem vagyunk hülyék, majd fizetés nélkül távoztunk. Kicsit azért berezeltünk, hogy hívja a haverjait, akik majd jól összevernek minket, így a tükörjégen rohantunk a legközelebbi forgalmas kereszteződésig... Egy kedves trafikos hölgy hívott nekünk taxit, aki 500 dinárért haza is vitt minket. Utána már csak arra volt erőnk, hogy a házunkhoz közeli pizzéria kínálatát kipróbáljuk.

Vasárnap ért véget az Európa-bajnokság, és a magyar lányok egy gyönyörű bronzéremmel ajándékoztak meg minket. A meccsek előtt Totya is visszaérkezett közénk, aki egy kiváló koncertélményen volt túl. Szegényke a koncert után közelebbről is megismerkedett egy autó motorháztetőjével, de szerencsére nem szenvedett maradandó károsodást. Így legalább szuper képeket tudott lőni a bronzmeccsen, illetve az Eb-döntőn.

Felfokozott állapotba kerültünk a meccsek után. Egyértelmű volt, hogy ünnepelnünk kell. Miután kifosztottuk a közeli benzinkút teljes kínálatát, belevetettük magunkat a buliba. Ordított Halász Judit és a nyolcvanas évek slágerei. Elmaradhatatlan volt a montenegrói és a spanyol himnusz többszöri meghallgatása (ezek a társaság kedvencei), meg persze több másik országé is. Muszáj volt már táncolni is - egészen éjjeli kettőig, mert hogy ugye hétfőn délelőtt tízre volt megbeszélve a start.

Jelentem, szerencsésen hazaértünk ezután a frenetikus két hét után. Mi mást is mondhatnék? Jövőre, Veletek, ugyanitt!!!


1 megjegyzés:

  1. The Department shall refer credible allegations of prohibited conduct 점보카지노 by any individual to the appropriate law-enforcement entity. B. The Director might impose a financial penalty for every violation of this part. For an individual decided to have made its premises out there for putting sports activities bets utilizing the Internet, the penalty shall not exceed $1,000 per day per individual who locations a sports activities bet. For an individual decided to have marketed that its premises may be be} used for such objective, the penalty shall not exceed $10,000 per violation. For any request made pursuant to subdivision 1, the requester shall bear the burden of establishing to the satisfaction of the Director that the relevant betting or different exercise poses a significant and unreasonable integrity risk. The Director shall seek input from affected allow holders before making a willpower on such request.

    VálaszTörlés

A handball.hu friss hírei