2012. december 5., szerda

Walking In Sunshine

Jól indult a kedd reggel, hiszen verőfényes napsütésre ébredtünk, olyannyira, hogy még a redőnyöket is lehúztuk félig. Reggeli után fotózkodtunk egyet a teraszon, hiszen ezt a csodálatos kilátást a háttérben meg kellett örökítenünk, ugyanis a szemközti házon reggeltől-estig munkások fúrnak-faragnak.

Ezután nyakunkba vettük a várost, és besétáltunk a Szabadság térre, ahol mindenfelé kis bódékból árulták a helyi portékákat. Vannak itt cuki és igen értelmes kóbor kutyák, akik addig ücsörögnek az emberek lábainál, amíg azok át nem mennek az úttesten, így biztosítva maguknak hosszú élettartamot. Nagyon tetszik egyébként mindannyiunknak Újvidék, főleg a városközpont nyerte el a tetszésünket. Az is nagyon jó, hogy egyáltalán nem kell tömegközlekedést, vagy autót használnunk, mert gyalogosan is minden közel van.

Igyekeztünk valami tradicionális szerb kajáldát keresni, mert csevapcsicsa nélkül most már nem akart semelyikünk se tovább élni. Sikerült is egy kis utcában rálelni a picike Astal Saren nevű helyre, ahol az emeleten pont volt számunkra hely. A kaja isteni volt, és a hangulatra se lehetett panasz!!!

Ebéd után gyors bevásárlás következett, mert kitaláltuk, hogy szerdán itthon főzünk valami kiadósat, majd lepakolás után célba vettük a csarnokot, ahol a nap további részét töltöttük. Este tizenegyre értünk haza, ahol éjjel háromig léböjt kúrát tartottunk.


Egy újabb gyöngyszem csak Nektek:


2 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. A páratlan napokon pihen a tervek szerint :) Várd ki a végét, fogod még hamarosan látni, mert velem tartott ide is :)

      Törlés

A handball.hu friss hírei