2013. december 12., csütörtök

Danolászás Bagarol Úrral

Kedd reggel iszonyú autóduda-szerű hangra ébredtünk, ami már több mint tíz perce szólt. Kinézve az ablakon aztán döbbenten láttuk, hogy nem messze hatalmas füstfelhő gomolygott, nagy tűz volt a közelünkben, és a tűzjelző hangját hallottuk. Reméltük, hogy nem a Mercator az, mert délelőtt oda indultunk shoppingolni, de szerencsére nem az volt.

A délutáni meccsdömping után felinvitáltuk magunkhoz Túró Urat, és jó sokáig eldumcsiztunk. Kiderült, hogy szuper zenész, kár, hogy mostanában nem muzsikál már. Íme a bizonyíték, énekel és elektromos gitáron is játszik:



Szerdára kaptunk egy jó tippet: déltől élő cigányzenét játszanak a Magyar Szó szerkesztőségéhez tartozó Fórum étteremben, szóval miután összeszedtük magunkat, elsétáltunk oda. Szerencsére idén sokkal gyorsabban haladunk, mint a tavalyi kétméteres hóban, úgyhogy mindenhová fél órán belül eljutunk.

Szóval, ez a Fórum egyszerűen szuper hely, 750 Ft-nyi buznyákért isteni menüt ettünk kiváló magyar étkekkel, elfogyott pár barackpálinka, meg sör is, ez kellett a kiváló élőzene mellé. Kedvencünk a hetyke bagarol bajusszal rendelkező prímás úr (bár mi már csak klímásnak hívjuk a prímásokat). Videó csak erős idegzetűeknek alább található. Sajnos (vagy szerencsére) sokáig nem maradhattunk, mert a délutáni meccseket nekünk kellett felfosnunk, szóval haza kellett sietnünk. Estére azért hozzánk csapódott Túró Úr és Béla is, szóval megint marha jól elvoltunk!

Péntek 12.38-ra találkát beszéltünk meg Márk barátunkkal (akinek Nisben van a székhelye a vb alatt) kedvenc itteni kajáldánba, az Astal Zarenbe, amiben ezúttal sem csalódtunk.

Most két meccsnap következik, úgyhogy nem sok történik majd velük, szóval, majd a következő szünnap után jelentkezünk. Kérem, kaccsolja ki!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A handball.hu friss hírei