2013. december 22., vasárnap

Hazai ízek

A péntek délelőtt bevásárlással és főzéssel telt. Szerencsére van itt egy hatalmas közért maximum egy perc sétára, így akár minden nap tudunk friss árut venni. Már Újvidéken össze akartunk dobni egy jó kis pörit, csak éppen nem volt megfelelő méretű lábosunk, venni meg nem akartunk külön egy főzés miatt. Itt szerencsére jól felszerelt a konyha, így a srácok csináltak egy isteni sertéspörit, míg mi söröztünk. Este az elődöntők vártak ránk, és sajnos nagyon későn, fél 11 körül értünk csak haza.

Szombaton szünnapunk volt, amit nem tudtunk, mivel töltsünk el. Betaxizni már nem akartunk a belvárosba, mert egyrészt már minden érdekesebb pontját láttuk Belgrádnak, másrészt meg bent csak a pénzt szórnánk. Úgyhogy csak a kb. 100 méterre lévő sportboltokig másztunk el - és raboltuk ki - ahol hatalmas választék volt a hazai viszonylatokhoz képest. Utána fotózkodtunk egyet az erkélyen, talán látszik a képeken, hogy a sportcsarnokra néz a kilátás, ami légvonalban maximum 200 méterre van tőlünk. Igaz, át kell mászni egy felüljárón is a csarnok mellett elvonuló autópálya miatt, de így is pikk-pakk ott vagyunk a meccsek helyszínén.

Este már csak egy hosszabb Tom és Jerry-nézés volt a program, mert már mindenki kezd kipunnyadni. Ma délután rendezik a bronzmeccset és a döntőt, és ezzel véget is ér belgrádi pályafutásunk. Holnap délelőtt pedig irány haza!!!

2 megjegyzés:

  1. Köszi, hogy megosztjátok az élményeket, na és a tudósítást is. Tudom, nehéz így már, hogy nem vagyunk, sajnos, érdekeltek, de kitartás!:)

    üdv. hazulról!:)

    VálaszTörlés
  2. Örülünk, hogy tetszettek a bejegyzések :)
    Kellemes Ünnepeket kívánunk!

    VálaszTörlés

A handball.hu friss hírei