2013. december 9., hétfő

Szentpéterváron jártunk

Szombat délelőtt Judit és Márti felkerekedtek, és elsétáltak a közelben lévő Liman piacra, ahol még kedvencünkből, a mézes Medovaca páleszből is hoztak egy liternyit.  Ezután túl sok minden nem történt, estig bent ültünk a meccseken Judittal, a többiek pedig a magyar mérkőzés után elhúztak Norvégiába Nagybecskerekre a norvég - spanyolra.

A vasárnap szerencsére szünnap volt (már eléggé fáradtak voltunk). Reggel Judit elment a főtéren lévő templomba a magyar misére, ahol a tavaly megismert Túró Úr még az atyának is bemutatta, sőt, megkérték, hogy a jövő heti misén ő prezentálja az olvasmányt. Ebéd után felkerekedtünk, hogy ismét bepróbálkozzunk Szentpéterváron Péterváradon, amit ugyan tavaly is megtettünk, viszont a cudar időjárási körülményeknek köszönhetően semmit sem láttunk belőle. Igaz, hogy ezúttal pedig félig besötétedett, mire felmásztunk a várba (beültünk még előtte a tavaly jól bevált Duna-parti bárba), de azért egész jó képek születtek. Hazafelé még betértünk a Mercatorba vásárolni, majd hazatérve megtekintettük az X-Faktor szombati adását, illetve a döntőt - természetesen Tündikének szurkolva!!! Ezután viszonylag hamar eltettünk magunkat hétfőre.

Hétfőn reggel Mártival és Judittal elmentünk a limani piacra, ahol isteni juhsajtot és házi kolbászkákat sikerült beszereznünk. Egykor ütköztünk Túró Úrral, mert sajnos elromlott a telefonom, de ő segített egy jó kis szervizt találni, és persze tolmácsolni. Köszi ezúton is! Mivel most megint meccsnap van, más dolog nem is történt velünk, és előreláthatóan ez holnap is így lesz. Nagyon várjuk a szerdai szünnapot, amire már többféle programot is kitaláltunk, meglátjuk, mire futja!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A handball.hu friss hírei